Hvem smed kuglen?

Se de fem mest nervepirrende finaler i Paradise Hotels historie

Der er blevet vist i alt 10 sæsoner af Paradise Hotel, hvis Paradise Reunion ikke tælles med. Ud af de 10 sæsoner har der været 6 sæsoner, hvor den ene af de to vindere har snydt den anden og taget alle pengene. Her er et overblik over de 5 vildeste, mest spændende og mest intense finaler.

 

Nicolas snyder Sandra - sæson 9

De fleste kan huske da "Mastermind", Nicolas, snød sin partner Sandra i finalen i sæson 9. Det lå næsten i kortene, at han skulle snyde hende, eftersom han havde snydt alle andre. Men Sandra var den eneste, han ikke havde snydt, og derfor var det pludselig ikke så åbenlyst. Se klippet ovenfor og se Sandras reaktion.

 

Nick og Diana deler pengene - sæson 4

Det er dog ikke alle vindere, der ender med at tage pengene fra deres partnere. I de første tre sæsoner var det hhv. Benjamin i sæson 1, Linda i sæson 2 og Camilla Sys i sæson 3, der tog pengene foran næsen på deres partner. Derfor var det både overraskende og "happy ending"-agtigt, at Nick og Diana endte med at dele pengene og fik en kvart million hver. Se klippet hvor der bliver tvivlet til sidste sekund.

 

 

Nick snyder Tina - sæson 7

Det helt store twist i finalen på sæson 7 var, at hvis ingen af dem smed glaskuglen, var der ingen, der ville vinde nogen penge, når tiden var gået. Det handlede derfor om at turde trække den i længst tid. Nick trak den til 250.000 kr, og vandt altså foran en chokeret Tina. Se klippet hvor en skuffet Tina smider kuglen i irritation.

 

Frederik og Line Sofie deler pengene - sæson 5

I finalen på sæson 5 var der et ekstra twist, for her kunne finaleparret, Frederik og Line Sofie, hver især udvælge én af de andre deltagere, som de kunne dele pengene med, og dermed ville partneren ikke få noget. Frederik valgte Melissa og Line Sofie valgte Paradise-kæresten Jon. Frederik havde derfor ekstra svedige håndflader, da det var oplagt for Line Sofie at løbe med pengene til hende og Jon. Se klippet og de hjertebankende sidste sekunder af finalen.

 

Martin snyder Sandy - sæson 10

Klarest i erindring er nok sidste sæson hvor det kom bag på ALLE, at Martin tog pengene foran Sandy. Sandy havde ikke i sinde at snyde ham, men Martin turde ikke tage chancen og smed derfor kuglen. Se klippet her.

 

Hvilken finale synes DU bedst om? Har vi glemt en?

 

Se desuden andre alltime-lister fra Paradise Hotel:

De største SKÆNDERIER i Paradise

De vildeste exitter i Paradise Hotel

Vores alltime yndlings Paradise-fyre

Vores yndlings Paradise-piger

Se også

Nyeste historier
 Ad