Her er Linses nye sang og musikvideo!

SÅ ER DEN UDE! Se den i artiklen herunder

Pssst... I videoen øverst kan du se en sjov quiz med Linse og veninden Didde. Hvor godt kender de egentlig hinanden?  

"Familien fra Bryggen"-stjernen Linse Kessler har i dag udgivet en helt ny sang! Med sangen følger selvfølgelig en super sej musikvideo med Linse. 

Linses nye nummer hedder "This is for the ladies". 

"Denne sang er en hyldest til alle kvinder og til dem der føler sig som kvinder", forklarer hun på Facebook. 

Linse udgiver sangen og musikvideoen i dag i anledning af Copenhagen Pride, som hun skal deltage i senere i dag. Her kommer hun til at have sin egen vogn. 

"Indholdet i musikvideo'en jo selvfølgelig omkring Priden og de skønne budskaber der hører til det fede event", har hun tidligere skrevet i et Facebook-opslag.   

"Jeg glææææder mig helt overdrevet, der blir ikke sparet på kostumerne og det gode festhumør, det er en ære at deltage i PrideParade", har Linse desuden tidligere skrevet om Copenhagen Pride på Facebook. 

Med i musikvideoen er, udover Linse, blandt andet søde Alba, Mia fra X-Factor, Moster Niller og gruppe heldige ladies, som Linse har fundet blandt sine følgere.  

Se musikvideoen her!  

Pssst... Udover at endnu en sæson af "Familien fra Bryggen" snart får premiere, er Linse også aktuel med et andet program pt.! Det hedder "Linses dyresquad" og kan ses GRATIS på Viafree.dk

Skrevet d. 19. august 2017.

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad