Gravid realitystjerne er forlovet

Kæmpe stort tillykke
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Kan du gætte hvad Joanna nynner i videoen ovenfor?

For få dage siden kunne realitydivaen Joanna afsløre, at hun er gravid og venter barn til juli. Da hun fortalte Realityportalen om sin graviditet, virkede det som om, at Joannas liv er en uendelig dans på roser og perfektionen i hendes liv slutter ikke her. 

Nu løfter fristet-baben nemlig sløret for, at hun er blevet forlovet med sin kæreste Ali, som også er faren til hendes barn.

Joanna fortæller hele historien om Alis frieri til Realityportalen. Her beskriver hun i detaljer, hvordan hendes kæreste overraskede hende tidligt i morges ved at gå på knæ og placere en smuk ring på hendes finger. 

"Det kom meget uventet. Jeg havde haft en urolig nat og havde sovet rigtig dårligt. Jeg fortalte ham om det, da hans alarm ringede, og vi talte lidt frem og tilbage, og pludselig kom han ind i stuen og satte sig på knæ foran mig" siger hun til Realityportalen og fortsætter:

"Han fortalte mig, hvor højt han elsker mig, og hvor meget han glæder sig til, at vi skal starte en familie. Han sagde, at han altid vil passe på baby og mig, og at vi intet skal frygte. Pludselig hev han en ring frem og spurgte, om jeg vil tilbringe resten af mit liv med ham"

Joanna forklarer, at det først senere på dagen gik op for hende, at hun faktisk var forlovet og så trillede glædestårene ned af kinderne på hende.

Divaer i Junglen-stjernen fortæller samtidig, at de vil vente med at holde bryllupet til efter Joanna har født til sommer. Parret virker desuden stadig lidt ueninge om, hvordan selve bryllupsfesten skal forløbe.

Stort tillykke til Joanna og kæresten, både med forlovelsen og graviditeten!

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad