Geggo: Derfor holder vi det stadig hemmeligt, hvad Mopper fejlede

Familien ønsker stadig ikke at afsløre, hvilken sygdom Mopper døde af, og det er der en god grund til

Mopper har igennem årene har givet os mange dejlige, farvestrålende og sjove stunder. I videoen øverst kan du mindes det skønne klip, hvor Geggo lærer Mopper at tage selfies 

D. 21. november 2016 blev dagen for en af årets mest sørgelige begivenheder. Ann Patricia 'Mopper' Christiansen, der er kendt fra "Familien fra Bryggen", gik bort i en alder af 78 år. 

Mopper havde været syg i en længere periode. Det var dog hemmeligt, hvilken sygdom hun led af, og sådan er det forblevet efter hendes død. Geggo åbner nu op omkring hemmeligheden på sin blog, hvor hun forklarer, hvorfor familien stadig ikke vil fortælle, hvad Mopper fejlede. 

Geggo skriver, at det er hemmeligt ud af respekt for Mopper. 

- Det var Moppers eget ønske imens hun levede at vi ikke delte med offentligheden hvad hun fejlede, før hun var rask (hun var sej den gamle, hun troede helt til det sidste på at hun snart var frisk igen), nogle vil måske mene det så bare kunne afsløres nu, men for mig (og min familie) er det en selvfølge, og ren respekt at det skal forblive hemmeligt, for hun blev jo aldrig rask. Nogle ting må man gerne holde for sig selv, skriver Geggo på Geggosverden.dk.  

Geggo fortæller desuden, at hun stadig er knust, og at hun savner Mopper meget. 

- Jeg var, og er stadig, helt knust. Hun mangler så meget i min hverdag, og jeg kan stadig ikke forstå hun ikke er her mere, skriver Geggo på sin blog.   

Som det er tydeligt at se i programmet "Familien fra Bryggen", så var Geggo og Moppper meget tætte. Geggo beskriver da også Mopper som have værende en af hendes bedste venner. 

Se også

Nyeste historier
 Ad