Fredag med tømmermænd

Fredag med tømmermænd
Privatfoto

"Så blev det dagen derpå! .. Hovedpinen er dog ikke så slem, at dagen ikke er god alligevel :) (-dog så slem, at jeg måtte have en pizza da jeg vågnede). 
Dagen i dag er en rigtig familiedag - var ude og juleshoppe med min mor og vælge min egen julegave, som er noget nyt mega lækkert træningstøj fra Nike. Det kan godt være det lyder kedeligt, men det er simpelthen så lækkert at få lov at vælge hvad man ALLER helt vil have - og så er det jo heldigt jeg er skuespiller så jeg kan blive VILDT overrasket juleaften ;p Købte også nogle fine smykker fra mit yndlingsmærke "Line og Jo" til en veninde :)


Aftenen har jeg brugt på at spise noget (lidt sundere) mad og se julekalender :) Det er vores dygtige instruktør på "Heartless", Kaspar Munk, som også står bag "Tidsrejsen" - og jeg er endda så heldig at kigge hurtigt forbi den i afsnit 23 hvor jeg bor i år 2044 og ser sådan her ud...  

Pigen på billedet er den helt fantastisk skønne Bebiane som spiller hovedrollen, og til venstre er det den dygtige make-up artisk Bettina Züberlein, som har givet et spændende bud på et spacet fremtids-look :P
 
Nu om lidt skal jeg ud og have en drink med min storesøster Mia, som rejser til Cuba over jul og nytår og snorkler og nyder livet. Hun gider ikke holde jul, og selvom jeg ikke er meget for det, må jeg jo bare savne hende ved anden og brunkartoflerne og vide, at hun bruger sin tid på den måde hun bedst kan lide :) "

Se også

Nyeste historier
 Ad