Fræk fredag: Hvem har de bedste bryster i Paradise-historien?

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at nogle af pigerne på Paradise Hotel har fået forstørret fortrinene. Her er nogle af de mest imponerende bryster fra Paradise Hotel.

I videoen øverst er Sandra, der netop er tjekket ind på Paradise Hotel sæson 12, den eneste deltager i år med silikone-bryster.

Paradise Hotel har nok set flere silikonebryster end andre hoteller. Vi har været i arkiverne og har fundet de mest imponerende bryster frem fra alle sæsonerne. Hvilket par er din favorit?

Stina Bendtsen, sæson 6 Der var kamp til stregen i første afsnit af Paradise Hotel sæson 6, hvor Stina og Susan K kæmpede om, hvem der havde hotellets største bryster.

Sandy Esko, sæson 10 Det første alle deltagere fik øje på, da 20-årige Sandy tjekkede ind på Paradise Hotel, var hendes størrelse 70H-bryster.

Amalie Kronil, sæson 11 Med et par bryster, der vejer op til 1 kilo hver ifølge hende selv, er Amalie uden tvivl sidste års brystbombe i Paradise Hotel.

Efter Paradise Hotel fik Amalie endda gjort sine imponerende bryster ENDNU større.

Melissa Nielsen, sæson 6 Brystbomben Melissa smed toppen og hoppede sammen med Stina, i kanen med Ulven Peter, som havde meget svært ved at modstå de store silikonefristesler.

Susan K, sæson 4 og Paradise Hotel Reunion Susan K havde de perfekte bryster ifølge drengene på Paradise Hotel Reunion. Se klippet her, hvor Susan slipper dem løs ved poolen igen.

Sandra Samantha, sæson 11 Den veldrejede Paradise-babe og model drømmer om at komme på forsiden af Playboy. Hendes bryster er det dyreste hun ejer.

Se også

Nyeste historier
 Ad