Fetterlein: Mit liv har været ligesom i serien

Den har fået lidt ekstra, men jeg har levet crazy fortæller Fetterlein

Frederik Fetterlein spiller sig selv i hovedrollen i en ny serie der hedder 'Fetter'. Serien handler om Fetterlein og beskriver hans vilde liv, som realitystjerne og tidligere professionel tennisspiller. I serien ser man Fetterleins vilde liv med fester og damer i massevis. I et interview til Ekstrabladet udtaler han, at den har fået lidt ekstra i serien, men at han har levet et rigtig vildt liv. Fetterlein tilføjer i interviewet, at det er tættere på hvordan han levede for 7-8 år siden, end han gør idag.

I interviewet fortæller Fetterlein, at det var meget grænseoverskridene at skulle spille sig selv i serien. Han tilføjer også, at det var meget anderledes pludselig at skulle huske et helt manuskript. Dette hjalp Uffe Holm ham med, med ét helt særligt trick der kunne lokke Fetterlein til at øve manuskriptet, og det virkede!

Hør tricket og andre sjove episoder fra optagelserne, bl.a. hvor Fetterlein mødte en time for tidligt for, at rende rundt i underbukser på en villavej, i videoen øverst.   

Har serien vakt interesse? Du kan se første afsnit af 'Fetter' helt gratis her

Se også

Nyeste historier
 Ad