Er Maroon 5's nye musikvideo ægte?

Er Maroon 5's nye musikvideo ægte?
Radr
 

 

Maroon 5 nye musikvideo Sugar udkom i denne måned, og der har været stor debat om den lige siden. Det er ikke første gang, der har været meget snak omkring deres musikvideoer.

Senest musikvideoen Animal, hvor forsanger Adam Levine jagter sin kone på blodigste manér. Debatten om den nye musikvideo er dog ikke af samme karakter. 

Se animal videoen her: De mest chokerende musikvideoer i 2014

Instruktøren David Dobkin har været inspireret af filmen The Wedding Crasher, hvor Vince Vaughn og Owen Wilson crasher bryllupper hos folk de ikke kender.

I den nye musikvideo ser man hvordan, Maroon 5 kører rundt til forskellige bryllupper i Los Angeles for at crashe bryllupsfester med en live gæsteoptræden. 

Det resulterer selvfølgelig i total euofori og dans, når scenetæppet falder til jorden og Maroon 5 skruer helt op for tonerne af det nye lækre nummer, Sugar. Man kan ikke blive andet end glad.

Se også: Hollywoodstjerner i musikvideoer

Men er videoen ægte? Debatten raser derud af mens bandet ikke har udtalt sig om sagen endnu. 

To skuespillere, som tilsyneladende spiller forældre til en brud, har meldt ud på Facebook at de er blevet hyret til rollen. De efterfølgende skyndt sig at fjerne det igen. 

Der er dog et par fotografer, som var hyret til et par af de bryllupper hvor Maroon 5 dukkede op, der har bekræfter at hele seancen ikke var iscenesat. Det er det bryllup hvor man kan tyde bruden udbryde WTF (03.20 i videoen)

Duke Photography

Billedet fra fotografen som bevis. (Duke Photography) 

Det vi altså ved indtil videre er, at videoen højst sansyndlig er semi-autentisk. Fotografen Eric Parsons udtaler at han formoder det asiatisk bryllup er iscenesat, pga. de perfekte billedkompositioner ved festen og når bandet går igennem køkkenet og forbi gæsterne.

Se den selv og bedøm.

 Se også: Musikvideoerne der oser af sex 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad