Drama: Ny krig i Kardashian-klanen

Dette drama når hele tiden nye højder!

.. Psst! Kan du huske den gang Chyna forsvandt med Dream? Hør historien igen, i videoen øverst i artiklen! 

Bedst som man troede, at dramaet mellem Blac Chyna og Rob Kardashian havde nået sit højdepunkt, bliver man altid overrasket, for nu er familierne også involveret. 

Det er Robs sted"far" Caitlyn Jenner og Chynas mor Tokyo Toni, der er begyndt at blande sig i striden mellem de to ekskærester, efter at Caitlyn valgte at udtale sig om hendes stedsøns fight i det amerikanske talkshow 'The View'. 

"Jeg ved ikke med hele denne Blac Chyna/Rob-ting. Rob var dum, fordi han gjorde det, og han har lidt sagt undskyld" udtalte Caitlyn i talkshowet i følge Se og Hør

Men det faldt altså ikke i god jord hos Chynas mor, som blev meget sur og valgte at dele sin vrede i en video på Instagram. Videoen er dog blevet slettet igen, men det var allerede for sent, for nu har videoen spredt sig. 

"Med alle de penge du har, få en stemmetræner, og så skal jeg nok blive færdig med din motherfucking ass. Du taler om din søn og siger han er dum, når du i virkeligheden burde sige noget opmuntrende, og du lyver og siger, at du ikke kender Blac Chyna" siger den vrede mor i videoen ifølge Se og Hør.

Hun lader sig dog ikke blive ved Rob og Chynas fight, hun angriber også Caitlyns kønsskifte og kommenterer, at hun har "store boller og en lille pik", og afslutter med at true Caitlyn til at ringe til hende "fordi jeg har nogle ord til hende fucking ass" siger hun.

Denne fight mellem Rob og Chyna hverken starter eller slutter kønt. Siden Rob udlagde Chyna på de sociale medier, har han fået et polititilhold mod hende, så han ikke kan nærme sig hende, hvilket betyder, at datteren Dream Kardashian må fragtes mellem forældrene med en barnepige.

Deruodver har Chynas advokater udtalt at de vil tage sagen hele vejen igennem retssystemet. Det betyder, at Rob kan ende med at betale en kæmpe bøde og i værste tilfælde ende i fængsel.

Se også

Nyeste historier
 Ad