Drama: Ny bitchfight mellem Paradise-Maja og Fie Laursen

Kyssebilledet af Jonas og Fie har fået uvenskabet mellem de to realitypiger til at blusse op
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Pssst... Det er ikke første gang, der er en konflikt mellem Paradise-Maja og Fie Laursen. Hør også historien om deres sidste feud i videoen øverst! Vi interviewede begge piger i forbindelse med episoden     

Vi var rimelig overraskede, da Fie Laursen i går lagde et foto på Instagram, hvor hun kysser med Jonas Ptak fra Paradise Hotel 2017! Alle snakkede om, hvorvidt der mon er noget mellem dem. 

I den forbindelse strejfede tanken: "gad vide hvad Maja tænker om alt det her" os også, og vi har ikke været de eneste, der har været nysgerrige efter at vide det.

Maja fortæller til JuicyPlay, at der var mange, der sendte kyssebilledet af Jonas og Fie Laursen til hende. Hun valgte derfor at lave denne Instagram-story, hvor hun kommenterede på det. 

(Artiklen fortsætter under opslaget)  

Majas kommentar faldt dog ikke i god jord hos Fie Laursen, og pludselig blussede uvenskabet mellem de tidligere Paradise-piger op!  

Fie Laursen valgte at svare Maja igen via sin egen Instagram-story, hvor hun lagde dette ud.  

Fie Laursen forklarer, at hun gjorde det for Jonas' skyld.

"Man bruger ikke ordet legetøj om en ven, eller en man elsker. Jeg skrev mit svar for at forsvare Jonas, da jeg tror på, det må være hårdt at have en psycho ekskæreste, der poster om ham og deres privatliv, når hun er sur", siger Fie Laursen til JuicyPlay.

Fie Laursen lagde også en video på Instagram rettet mod Maja, hvor hun jokede med, at hvis Jonas var et legetøj, så måtte han være en fidget spinner. Den har hun dog slettet igen.

Maja svarede igen med billedet her, der også er blevet slettet igen.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

 

JuicyPlay har også spurgt Maja, hvordan hun har det med de opdateringer, Fie har lavet om hende, hvortil hun svarer:  

"Er ligeglad med Fie fuldstændig! Jeg synes kun, det sjovt 😂 Hun gør alt for at få opmærksomhed, og nu bruger hun Jonas til det. Jeg synes bare, det var for meget" 

Maja fortæller desuden, at hun stadig ikke tror, at der er noget mellem Fie og Jonas.   

"Nej jeg tror bestemt ikke, der er noget mellem dem! Dengang mig og Jonas så hinanden, lavede han ikke andet end at tale grimt om Fie, og jeg ved, hans holdninger om folk ikke bare som sådan ændres. Jeg tænkte bare Wtf, da jeg så billedet.", siger Maja til JuicyPlay og fortsætter:

"Jeg er kommet over Jonas og er begyndt at se en ny, så det rør mig egentlig ikke. Jeg er bare træt af at se, at Fie konstant prøver at få opmærksomhed på diverse medier på alle mulige langt ude måder. Jeg kan slet ik sætte mig ind i det."

Online-delen af Maja og Fies lille fight sluttede i går ved, at Maja lagde dette ud på sin Insta-story.     

(Artiklen fortsætter under opslaget) 

Det bliver spændende at se, om der er lagt låg på nu, eller om der kommer en fortsættelse.

Fie Laursen og Jonas har stadig ikke kommenteret på kyssebilledet, så det vides endnu ikke, hvad forklaringen bag er. Her på JuicyPlay har vi dog spekuleret lidt i, hvad forklaringen kan være, hvis den ikke er, at de dater. Hør vores bud i artiklen her:    

De har dog udover kyssebilledet også lagt denne video på Instagram

 

Bandit @bisyofficial

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

Skrevet d. 20. juli 2017.

Se også

Nyeste historier
 Ad