Drama efter Paradise-fest: Reality-piger smed drinks efter hinanden

Torsdag aften gik det HELT galt mellem Fie Laursen og Paradise-Caroline
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Videoen øverst: Hør flere af de VILDE svinere Fie Laursen og Paradise-Caroline har kastet efter hinanden 

Der har længe været en bitchfight kørende mellem Fie Laursen og Caroline Petersen fra Paradise Hotel, men nu er deres feud pludselig blevet taget til et helt nyt niveau. 

Indtil videre har de så vidt vides kun skudt med skarpt efter hinanden online og via pressen, men torsdag aften tog det hele en vild drejning, da pigerne rendte ind i hinanden på natklubben Enzo, efter de begge havde været til snigpremiere på Paradise Hotel 2017, hvor Caroline og Fie Laursens bror Boris Laursen er med. 

De to reality-piger kastede nemlig drinks efter hinanden og råbte efter hinanden, da de stødte ind i hinanden på natklubben, og i følge Fie Laursen var der også fysisk kontakt. 

Sådan lyder en del af fortællingen på Instagram og Facebook, hvor de to Paradisoer har skrevet hver deres version af, hvad der fandt sted i løbet af den dramatiske aften. 

Fie Laursen har samtidig også lagt videoer ud fra deres møde på natklubben. 

Læs hver deres version i opslagene her 

Carolines

 

Fie Laursens 

 

Kære Caromuz, Nu ved jeg ikke, hvor du plejer at defekere om det er på et toilet eller på et bord, men jeg bliver nød til at være sikker på at du kender forskellen da forvirring omkring det let kan skabe en MEGET ubehagelig og stærkt akavet oplevelse for os andre ved bordet som vil resultere i overarbejde for rengøringspersonalet, hvilket jeg ikke syntes er okay. Du valgte at snige dig op til et bord, som du ikke selv havde, hvor du ikke havde noget at gøre og skaber dig som en sindssyg oven på det, selv når Boris bliver ved med at råbe fuck af til dig. Som du kan se i videoen, så er vi ikke ude på hvad JEG ville definere som et toilet. Vi er ved MIT bord. Så at kalde mig for en løgner er sgu da som at kalde en chinaboks for en durum, det giver ikke mening? Jeg stod i det mindste frem med min løgn. Du prøver bare på at redde din egen røv og virke som offeret. Du både skubbede og slog ud efter mig, fordi vi pænt bad dig stoppe med at nasse på vores bord, fordi du ikke selv har råd til en drink. Kald mig en løgner, for jeg faktisk tør stå ved at jeg slog tilbage efter dig. Kald mig løgner, men jeg har videoer af alt og står selv ved at jeg slog igen. Men vi ses på min Youtube kanal, hvor jeg har beviser på ALT du lyver om nu og hele klubbens øjenvidner som er klar til at stå frem til pressen og expose dig 😊✌🏼️ Ps. Du kan godt holde dig fra mine ÆGTE chanel sneakers ... De er IKKE et toilet heller.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Se også

Nyeste historier
 Ad