Divaer i junglen program 6

Divaerne slippes løs i junglens vildnis på jagt efter en skattekiste - kun bevæbnet med et kompas

Divaerne slippes løs i junglens vildnis på jagt efter en skattekiste. Kun bevæbnet med et kompas skal de to hold divaer finde hver deres kiste, der er godt gemt i junglen. 

Og det er slet ikke så let, for ingen af divaerne kan finde ud af at bruge et kompas. Derudover får divaerne desuden brug for deres evner i præcision og regning. Her meddeler Sofie og Amalie dog straks, at de ikke kan regne, så de trækker sig tilbage og 

lader de andre på holdet om det til stor irritation for Susan. Det gør dog ikke den store forskel, for de andre tiger har også svært ved at regne den ud. I junglen farer begge hold forvirret rundt og kan ikke finde ud af, hvilken retning de skal gå. Til sidst forbarmer Jakob sig dog over dem og kalder alle divaerne sammen til en fælles briefing om, hvordan de skal bruge et kompas. Efter konkurrencen venter der divaerne en ubehagelig overraskelse. Hvert hold skal nemlig vælge en diva, som skal sendes ud i en dyst - en dyst med junglelivet som indsats. Vinderen af dysten hiver 10.000 kroner i land til holdet, mens taberen skal sige farvel til sit hold og forlade junglen for altid. Inden aften vil et hold altså være en diva mindre. 

Du kan se alle afsnit Divaer i junglen lige her.

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad