Diana fra sæson 4 er en kvinde med ambitioner

Diana har ikke ikke ligget på den lade side siden vi så hende sidst. Hun har uddannet sig inden for flere felter, arbejdet i udlandet, gennemført flere ironmen og nu er hun også blevet mor til lille Frederik

Øverst: Se klippet fra sæson 4, hvor Diana og partneren Nick vinder Paradise Hotel. Parret var de første danske vindere, der bestod troskabstesten og delte gevinsten.


Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?
Efter Paradise Hotel færdiggjorde jeg min uddannelse som markedsføringsøkonom. Efter jeg færdiggjorde den, rejste jeg til Nordengland, hvor jeg læste på BA Hons. på Durham University. Da jeg var blevet bachelor tog jeg tilbage til Danmark for at tage min kandidat på handelshøjskolen (Aarhus Universitet). Jeg blev Cand.itko og fik job som projektleder hos NetBooster (et digitalt reklamebureau). Ved siden af mit job som projektleder, blev jeg også uddannet fitnessinstruktør og efterfølgende personlig træner, så jeg har i min fritid arbejdet som personlig træner for FitnessDK. I 2014 flyttede jeg til Holland for at arbejde hos Specialized Bicycles på deres europæiske hovedkontor. Kom tilbage til Danmark i januar 2015, hvor jeg flyttede sammen med min kæreste i Aarhus, og blev flyttet til Specialized Bicycles nordiske hovedkontor her i Danmark.
Lige nu er jeg på barsel, da min kæreste og jeg blev forældre i marts til en dreng, vi har kaldt Frederik. Jeg mødte min kæreste gennem triatlonklubben i Århus, som vi begge var en del af. Jeg har i nogle år dyrket triatlon, og gennemførte min første ironman sammen med kronprinsen i KBH 2013 (hehe).

Bliver du stadig genkendt på gaden?
Ja det gør jeg stadig. Folk der har set min sæson er enormt positive, men hvis folk ikke har set min sæson, men bare får af vide, at jeg har deltaget i Paradise Hotel, så er de lidt skeptiske og skal lige se mig an. Ellers er det kun positive tilkendegivelser jeg får, og primært er det fordi at folk er nysgerrige.

Se hvordan Diana reagerede, da hendes utro ekskæreste Lasse checkede ind på Paradise HotelHvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)
Jeg har det fint med min deltagelse. Jeg kan stå inde for alt jeg har gjort, og jeg har ikke fortrudt noget. Det var en god oplevelse, der har lært mig meget.

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?
Nej ikke så vidt jeg ved. Jeg har været i beskæftigelse lige siden, jeg kom hjem fra Paradise Hotel, og det har ikke været noget problem. Parforholdsmæssigt har det nok påvirket, da folk hurtigt dømmer en, når man har deltaget i et reality-program, men det har hurtigt ændret sig, når folk har lært mig at kende. Min nuværende kæreste kendte mig fra triatlonklubben, så derfor har det ikke haft en betydning for ham.

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?
Jeg taler stadig med Nicoline. Hun er stadig en tæt veninde for mig, og det vil hun nok altid være. Ellers snakker jeg kun med nogle en gang imellem på Facebook eller hvis vi lige løber ind i hinanden et sted.

Se Diana forsvare sig selv, når de andre deltagere griller hende i finaleugen

Hvad er dine planer for fremtiden?
Mine planer er at fortsætte med at dyrke triatlon. Jeg er rigtig glad for at arbejde i cykelbranchen, da jeg på den måde kan kombinere min passion for sporten, og min uddannelse, så det er også planen at fortsætte med det. Ellers er det vigtigt for mig, at være sammen med min familie, og at vi har det godt.
Lige nu træner jeg stadig en del, men ikke så meget som før, da jeg bruger meget tid med vores dreng. Jeg vil helt sikkert gerne gennemføre en ironman igen, men først når han bliver lidt ældre, og det passer bedre ind i vores liv.

Se mere fra JuicyPlay's sommertema her:

Rasmus fra Paradise Hotel: Jeg er jo ham med dyrene

Nick fra sæson 4 er karrieremand

Camilla fra sæson 3 - mor og tilrettelægger

Se også

Nyeste historier
 Ad