Det absolut sværeste valg for mit vedkommende i Paradise Hotel..

Det absolut sværeste valg for mit vedkommende i Paradise Hotel..

Da der pt. er lidt tekniske problemer på min blog på Juicyblogs.dk, skriver jeg midlertidigt til jer her. 

Dette indlæg har jeg skrevet inden, jeg selv har set afsnittet – jeg ved derfor ikke, hvordan det er blevet klippet, og hvordan jeg er blevet fremstillet.

I aftenens afsnit skal enten Nanna eller Anders forlade hotellet. Det er os deltagere, der skal stemme om det.

Fra den dag jeg tjekkede ind på hotellet, var Nanna den sødeste og fineste pige af os alle. Hun tog så pænt imod mig, og vi klingede bare så godt sammen fra start af. Nanna var den mest vellidte pige inde på hotellet, drengene så derfor Nanna som den stærkeste pige, og næsten alle drengene ønskede at danne par med hende. Flere af drengene havde endda nævnt, at det var lige meget, hvem af drengene Nanna stod med – uanset ville hun kunne vinde en finale, da hun ville trække mange stemmer.

Da jeg valgte at skrive under på min deltagelse til Paradise Hotel, lovede jeg mig selv, at jeg ville spille spillet 110%. Jeg ville huske at have mig selv med, men jeg ville gøre alt for at nå så langt som overhovedet muligt. Jeg er et konkurrencemenneske uden lige.

For mig er Paradise Hotel et spil, ja det er med mennesker og følelser – men det er et spil. Alle som deltager i spillet kender spillereglerne. Men derfor kommer man ud for nogle valg, som hverken er sjove eller nemme. For mit vedkommende var det udelukkende det sværeste valg, jeg måtte tage på Paradise Hotel, da jeg skulle sende Nanna hjem. Vi var så langt i programmet, det hele spidsede til, og finalen var lige rundt om hjørnet, så jeg vidste, at jeg ikke ville få en chance mere for at smide Nanna ud.

Jeg tror Philips valg, om at skulle lyve Lenny op i hovedet, var ligeså svært for ham, som da jeg skulle stikke Nanna i ryggen. Men det er et spil, og det handler om at tænke på sin egen overlevelse. Hvis jeg havde valgt at beholde Nanna inde på hotellet, havde vi piger stået for skud, og mine chancer for at overleve på hotellet havde været minimale. Derfor blev jeg nødt til at holde fast i det, som jeg havde lovet mig selv – at spille spillet og tænke på mig selv.

Det gjorde selvfølgelig meget ondt at se Nanna blive så ked af det – uden tvivl.

Nanna og jeg har dog efterfølgende fået snakket ud om det hele, og hun respekterer og forstår godt mit valg den dag i dag. Nanna og jeg har dagligt kontakt, hun er godheden selv, og jeg er dybt taknemlig for, at jeg har fået så god en veninde som hende.

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad