De største scorekarle i Paradise Hotel

Vi har samlet vores bud på en top 3 over de største trussetyve nogensinde i Paradise Hotel
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Patrick var uden tvivl damernes ven i Paradise Hotel sæson 12. Se klippet øverst, hvor Michelle er sur over, at han har travlt med at flirte og kysse med Olivia og Christina Maria. 

Han kommer dog ikke op på siden af et par af de mest legendariske scorekarle i Paradise Hotels historie. Der er nemlig et par stykker, som har gjort sig langt flere erobringer, end Patrick har!

Men hvem har været de største trussetyve i Paradise Hotels historie? Her er vores bud på en top 3:

3. Grækeren Sebastian

Sebastian, der var med i Paradise Hotel sæson 7 og 8, nåede at få hele to tilnavne, der begge relaterede sig til hans seksuelle kunnen. Det var dog ikke dem begge, der var lige heldige. Sebastian var eftersigende yderst veludrustet, og han blev derfor kaldt "grækeren". Mødet med "grækeren" blev dog kortvarigt for de tre piger, der sprang ud i lagengymnastik med ham, og han blev derfor også kendt som "one minute man". I det ene af tilfældene gik det eftersigende så hurtigt, at ham og hans udkårne aldrig nåede at have sex. Sebastian kunne derfor prale med to fuldbyrdede erobringer under sit ophold på hotellet.

Scoreliste: Mary og Sascha. (Det mislykkede forsøg var med stripperen Angelin).

Se det sjove klip, hvor det lykkes Sebastian at slå sin sex-rekord

2. Ulven Peter

Peter, der blev tildelt temasangen "Peter kan lide nam nam", var sæson 6's helt store charmør, og han kyssede sig igennem stort set alle hotellets piger. Derudover nåede han i kanen med hele tre tøser.

Scoreliste: Paradise-kæresten Amalie, Melissa og Candy (der syntes at det var meget varmt, at have sex i den mexicanske hede).

Se klippet, hvor hotellets piger kaster sig over Peter

 

1. Mads Gleager aka. Mr. Bombastic

Gleager er den ultimativt største Paradise-scorekarl. Han startede ud i sæson 4, hvor han knaldede tre af hotellets piger. Heriblandt brystbomben Susan K! Da han året efter vendte tilbage for at deltage i sæson 5, fik han sig lidt af en overraskelse. Han fandt nemlig ud af, at alle 5 piger i startcastet var nogle, han allerede havde været sammen med!
Udover at være gavmild med kyssene lykkedes det Gleager at krølle lagner med hele to piger i løbet af sæson 5, hvilket bringer hans total op på 5 sexpartnere i Paradise Hotel.

Scoreliste: Julie, Maria, Pernille, Teresa og Susan K.

 Se klippet, hvor Gleager møder de 5 piger, han har været sammen med

Se også det hotte klip, hvor Gleager har sex med Maria i poolen

Hør Peters bud på, hvem der bliver den bliver den nye "ulv" i Paradise Hotel 2015:

Hør hvad Brødrene Paradise fortæller om de nye deltagere

Se også:

Vores yndlings Paradise-fyre

Vores yndlings Paradise-piger

Paradise-kærester gennem tiderne

 

Se også

Nyeste historier
 Ad