De sjoveste udklædningsfester i Paradise Hotel

Drenge klædt ud som piger, pensionister og Ole Henriksen. Se de sjove klip fra nogle af Paradise Hotels bedste udklædningsfester

Øverst: I gårdagens afsnit var der præst og nonne-fest på Paradise Hotel. I klippet kan du blandt andet se Patrick som den perverse über-præst. 

I sæson 7 fik hotellet besøg af fem nye Paradise-babes, da fyrene endnu engang måtte hoppe i dametøj. I videoen her kan du blandt andet gense Nick i rollen som Camilla "The sexy bitch".

 

Paradise Hotel er normalt fyldt med unge lækre singler. Men i sæson 10 blev hotellet fyldt med pensionister - der var nemlig pensionistfest! Se eller gense de sjove udklædninger her.

 

I sæson 7 var der Hollywood-uge på Paradise Hotel, hvor deltagerne en aften battlede i, hvem der var den bedste look-a-like. Især Danni levede sig ind i rollen som Ole Henriksen, og "I love it" endte med at blive aftenens mest brugte sætning.

 

I sæson 10 løb Sandy ind i problemer med sin udklædning til en cowboy og indianer fest. Kostumet var alt for småt, og der var simpelthen ikke plads til blondinens store bryster.

Se også

Nyeste historier
 Ad