De dummeste tatoveringer i Sunny Beach

Stive mennesker kan finde på de mærkeligste ting. I Sunny Beach synes de unge ret tit, det er en VIRKEIG god idé at få lavet nogle vanvittige tatoveringer midt deres vildeste branderter. Her har vi samlet de fire dummeste tatoo-øjeblikke!

1. Homo-tatoo

Emil er inde i en tatooshop for at få en tribaltatovering på håndleddet. Han er knapt færdig, før hans ven Ulf kommer og topper hans tribal ved at ville have lavet en tatovering på overarmen, hvor der skal stå "Thomas Holst er homo"!

 

2. Veninde-pik-tatoo

De to veninder Maja og Josephine er på vej hjem fra en bytur i Sunny Beach. På vej hjem skal de da lige ind og have en souvenir med hjem fra deres ferie sammen. Dette bliver noget af en permanent souvenir - en veninde-tatovering som symboliserer, hvor meget de elsker mænds kønsdele, men KUN deres kønsdele!

 

 

3. Patrick viser sin nye diller-tatoo frem

Patrick er ikke den blufærdige type. Han har fået lavet en tatovering på dilleren og han er ikke bange for at vise den frem - til alle! Han er heller den eneste med denne tatovering. Det er åbenbart en vennetatovering, som han har fået lavet sammen med en gut, som han har mødt på sin ferie i Sunny Beach. Denne er tatovering er bare  intet mindre end "legend"!

 

 

 4. Made by Olsen

Daniel får lov til at tatovere Marcos røv. Jonas barberer den, Anders kysser den - også selvom Marco ikke har været i bad for nylig. Og selvfølgelig skal der da stå: "Made by Daniel Olsen" på røven!

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad