De ALLTIME største weirdos på Paradise

Igennem tiden har Paradise Hotel opbygget sin helt egen "Hall of Weird"-paradisoer

Igennem tiden har Paradise Hotel opbygget sin helt egen HALL OF WEIRD blandt paradisoerne, og dem har vi samlet her!

 

DRAGO - SÆSON 3

Tilbage i sæson 3 var der ikke mange på hotellet, der forstod Drago. De andre blev hurtigt trætte af hans spydige kommentarer, og derfor stod han til at ryge ud til næste ceremoni. Men det vil han ikke være med til. Derfor skred han fra hotellet før, så de andre ikke fik chancen for at smide ham ud! Se hvordan han demonstrativt forlader hotellet i klippet ovenfor.

 

IDA AMALIE - SÆSON 7

Ida Amalie er svær at glemme. Men hvis du alligevel har lidt svært ved at komme i tanke om, hvem hun var, så var det hende, der gik rundt og sagde "awkward turtle". Og det akavede er en meget god beskrivelse af Ida Amalie. I klippet herunder forsøger hun at gøre en akavet sovesituation med Daghan mindre akavet ved at kravle rundt som en "fræk tigermis". Hvordan synes du, det går? 

 

 

CARLOS - SÆSON 6

Carlos mente selv, at han var lidt af en kamelæon på hotellet, da han både kunne være den kolde ICEMAN, men også den sjove FITNESS DUDE. Generelt omtalte han sig selv i 3. person, og så var han jo lidt af et supermenneske. Åååh Carlos, dig glemmer vi aldrig. Se kamelæon-Carlos folde sig ud i klippet her!

 

 

 

BEKIM - SÆSON 10

Kendisfrisøren Bekim var en både skæv og skør personlighed, som desuden kunne rumme en hel masse TEQUILA-SHOTS uden at blive fuld. Men når han en sjælden gang blev fuld, var han også VIRKELIG sjov. Bekim var desuden kendt for sit metroseksuelle udseende, og derfor var det vigtigt for ham at "stay young", så han farvede de grå skæghår sorte med mascara. Se det i klippet her!

 

 

 

SHILA - SÆSON 9

Shila var ENORMT liderlig, mens hun var på hotellet, men det var ikke nemt for hende at få fyrene til at bide på. Især Steven udnyttede Shilas sexdrive, så hun endda skulle hente mad til ham for at få lov at give et blowjob. Wow, så er man desperat! Derfor måtte hun udtænke en plan - se den "geniale" plan lige her!

 

 

HAIDER - SÆSON 4

Haider var en stærk spiller i sæson 4, men han var også noget for sig. Han gik meget op i sit udseende, og hans stil var hverken tilfældig eller sjusket. Han var nemlig trendsætter! Men som om det var nok. For som så mange andre gæster på Paradise Hotel var en sangkarriere øverst på fremtidslisten. Hør Haider præsentere sig for pigerne for første gange i klippet her - og nyd hans sangstemme. Er du fan?

 

 

HAIRON - SÆSON 8

Transvestitten Hairon tjekkede ind på hotellet i sæson 8, og hun lagde stort vægt på at være anderledes. Hun kunne ikke finde på at få en kønsskifteoperation, da hun jo så ikke var anderledes end andre piger. I klippet her tager Hairon paryk på, for at se ekstra feminin ud, og så fortæller hun, hvorfor hun elsker sine parykker!

 

 

TINA - SÆSON 7

Vi er vild med friske piger, og her melder Tina sig ind i kampen. Hun var, ligesom Shila, ret liderlig inde på hotellet - og det lagde hun ikke skjul på. Hun var heller ikke for fin til at hygge sig med både piger og drenge. I klippet herunder snakker pigerne om at onanere på hotellet, og til alles store overraskelse, fortæller Tina åbent om, at hun da onanerede tit. Ja faktisk så tit, at hun heller ikke var bleg for at gøre det ved siden af sengekammeraten. Se det her!

 

 

PERNILLE - SÆSON 8

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Pernille. Pernille var en ener, og det beviste hun allerede ved sin ankomst, da hun kom riddende på en hest med bodypaint over sin nøgne krop. Siden berigede Pernille hele hotellet med sine mange sprogblomster og akavede natur. I klippet herunder fortæller hun, hvilket dyr, hun ville være, hvis hun selv kunne vælge...

 

 

 

 

HAR VI OVERSET EN VIRKELIG MÆRKELIG PARADISO? - SÅ SKRIV DET TIL OS HER ELLER PÅ FACEBOOK!

 

 

Gå ikke glip af de andre BEST OF PARADISE-lister:

De vildeste exitter i Paradise Hotel

Hvem smed kuglen?

De største SKÆNDERIER i Paradise

Fræk fredag: 3, 4, 5 og 6-kanter på Paradise Hotel!

De bedste "sangere" i Paradise Hotel

 

#paradisedk

Se også

Nyeste historier
 Ad