Christian fra sæson 10: Jeg er et konkurrencemenneske

Christian fortæller, hvad han har fået tiden til at gå med siden sidst

TEMA: Tidligere Paradise Hotel-detagere: Sådan har vi det i dag

Malene fra sæson 9: Jeg er altid lidt nervøs for hvad folk tænkerom mig

Camilla fra sæson 3: Mor og tv-tilrettelægger

 

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Jeg har gået i skole – går på HF. Jeg er i gang med de sidste eksaminer lige nu. Med hensyn til damer og sådan.. så har jeg ingen kæreste lige nu, men jeg ser da nogle piger, som man nu gør..

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

Ja det gør jeg. Det er tit klassikeren i S-toget, hvor folk lader som om de ikke tager et billede, men hvor de tager et billede alligevel. Jeg har været ude for flere gange i toget, at folk i stedet for at spørge, om de må få et billede, så sidder de og holder telefonen på sådan en helt unaturlig måde, for at tage et billede.. (haha) Det er dog ikke så ekstremt mere, som det har været.

Det kommer også an på, hvor man er henne. Har lige været til Distortion for eksempel – der kiggede folk bare i starten, men jo stivere folk blev, jo mere teenageagtige blev de også, og ville så gerne snakke og hilse. Jeg kunne aldrig finde på, at så nej til et billede, det er for plat, for man ved jo, hvad man har meldt sig til.

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Jeg synes det har været en mega fed oplevelse at være med og jeg ville klart overveje at gøre det igen, hvis jeg fik muligheden. Jeg kunne godt lide spillet og jeg synes det var sjovt. Jeg har altid været et konkurrencemenneske og spiller også stadig meget fodbold. Så i mit hoved var det at være med i programmet en konkurrence, hvor man måtte drikke.. og score damer (haha).

 

Se Christians tårevædede afsked med Malene i Paradise Hotel:

 

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Nej ikke sådan rigtigt. Der har da været episoder med nogle piger, der underspiller deres rolle lidt og siger, at de ikke har set programmet, men det har de jo alligevel. For de ved godt hvem man er på forhånd. Kan man ikke bare stå ved, at man ser det? Hvis jeg bare fik en femmer hver gang folk sagde ”ej jeg har ik’ rigtig set det” – det synes jeg er nedern.

Men ellers har der ikke været andet end nogle småting, som man bare lærer at overhøre.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Sandy er faktisk en af dem, jeg taler mest med nu – hun er sgu cool. Ellers taler jeg med en del med Kasper og Henrik. Og Malte nogle gange. Malene taler jeg ikke med, men håber da hun har det godt.

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

Efter jeg er færdig med studiet her, skal jeg ind i forsikringsbranchen. Og det kører lige nu som det skal og har haft de samtaler, som jeg skal have. Og ja, jeg ville da også gerne finde mig en sød kæreste på et tidspunkt.

Ellers skal jeg en masse sjove ting her i sommerferien. Jeg skal både til Skagen, Ibiza, Malaga og hvis jeg kan nå det, så tager jeg også et par dage på Skanderborg Festival – det glæder jeg mig til, det skal nok blive nogle sjove ture – der skal bare ske noget!

 

Christian og Malene er glade for hinanden, og det fejrer de gerne hver aften, og denne aften er ingen undtagelse:

 

Har du set?

De mest romantiske øjeblikke i Paradise Hotel

De bedste branderter i Paradise Hotel 10

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad