CHOK! Populært Paradise-par er gået fra hinanden

Den havde vi slet ikke set komme!

I videoen ovenfor kan du se et sødt kæreste-interview med Philip og Simone, hvor de afslører, hvad de er faldet for ved hinanden 

Det populære Paradise-par Philip May og Simone Hvenegaard er gået fra hinanden. Det oplyser Ekstra Bladet her til aften. 

Parret der mødte hinanden under sæson 13 af Paradise Hotel, har i følge mediet været fra hinanden i en uge, men er gået fra hinanden som venner. 

"Vi var to forskellige steder i vores liv, og ikke specielt gode for hinanden, så vi valgte at stoppe det nu. Jeg er sammen med hende lige nu, så vi tager den som venner. Men det er selvfølgelig ikke lige det fedeste" afslører Philip overfor Ekstra Bladet, og tilføjer at det er rigtig hårdt.

Det er ikke let 

Simone forklarer ligeledes at bruddet med Philip ikke er let:

"Det er pisse hårdt lige nu, og det kommer det til at være i rigtig lang tid. Det var en fælles beslutning, og jeg tror, at vi tænker, at det er det bedste for os begge. Vi kan være pisse gode venner, men som kærester fungerer det ikke helt. I hvert fald ikke lige nu" Afslører Simone. 

De snakkede om børn

Parret afslørede med stor glæde, at de var blevet kærester til Paradise-premineren, de afslørede at de skulle flytte sammen til Paradise-finalen, og siden har parret ikke været blege for at dele deres tanker om børn og fremtid med villa, vovse og volvo.

Alligevel er kærligheden slut mellem de to populære Paradisoer, og Philip der ellers lige var flyttet ind hos Simone i Slagelse, skal nu finde et nyt sted at bo, men har fået tid til at finde et nyt sted, forklarer han til Ekstra Bladet. 

Skrevet d. 3. November 2017

Se også

Nyeste historier
 Ad