Chok: Philip skadet efter voldsomt fald

Snigpremieren på Paradise Hotel 2017 sluttede brat for Paradise-hunken Philip May
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Der var fest og farver Imperial i går aftes. Her husede biografen nemlig snigpremieren på Paradise Hotel 2017, hvor alle Paradise-stjernerne og Paradise-værtinden Rikke Gøransson var samlet for at se første afsnit af den nye sæson. Aftenen sluttede dog brat for en af de nye Paradise-deltagere, der var ude for et voldsomt uheld. 

Da kunstneren bag årets Paradise-sang "Cocktailkort" gik på scenen for at optræde, løb alle de nye Paradisoer traditionen tro op på scenen i Imperial for at give den gas sammen med ham. Det var dog her, det gik galt. 

Philip May, der tidligere har deltaget i Paradise Hotel sæson 11, og som nu tjekker ind igen i forbindelse med den nye sæson, han sendte en mindre chokbølge gennem salen, da han pludselig hoppede ud over scenen. Hans lille stunt gik nemlig ikke som planlagt.  Philip landede uheldigt og kom alvorligt til skade. 

JuicyPlay var med i salen, og vi fangede noget af uheldet på video. 

Se Philips uheld i videoen øverst i artiklen (ca. 55 sekunder henne i klippet). 

I videoen kan man se, at Philip May pludselig flyver ind forbi kameraet, hvorefter han ligger på jorden. I videoen rejser Philip sig kort op igen, men en af vores andre reportere på stedet har kunne berette, at han efterfølgende måtte bæres ud og sendes på skadestuen. 

Rygtet siger, at det er Philips knæ, der tog skade under faldet. Det vides dog endnu ikke med sikkerhed, hvad præcis der skete, hvor slemt det er, og hvordan Philip har det nu. 

Vi holder dig opdateret ligeså snart, vi ved mere om, hvordan det går Philip. Vi krydser fingre for, at han er okay igen. 

 

 

 

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad