Carla Blå Bog

Skuespilleren Carla Mickelborg udfylder JuicyPlays Blå Bog og deler sine planer for fremtiden

Se traileren til Rundt om Carla i videoen herover

OM DIG

Hvad laver du lige nu?

Jeg læser TV og Medietilrettelæggelse på Journalisthøjskolen, hvor jeg pt. er i praktik på DR. Der udover blogger jeg på min livsstilsblog carlachloe.dk, hvor jeg skriver om mit liv, anmelder div. produkter, skriver om skønhed og sundhed og reflekterer over lykken, som jeg forsøger at få ind i alt hvad jeg forestager mig.

 Carla

Hvad har du af fremtidige projekter?

Første afsnit af "Rundt om Carla" er netop blevet vist på TV3, og kan nu likes lige her: http://www.tv3.dk/liketv/rundt-om-carla - så vi forhåbentlig skal filme en hel sæson til sommer. Serien tager udgangspunkt i mit liv, mine venner og livets op og nedture - filmet på en såkaldt konstrueret måde, så man kan få det til at se rigtig flot ud. Men alt jeg siger og gør er “reality” og ting der enten sker, er sket eller kunne ske, i mit liv. Der ud over lancerer jeg inden længe en beauty webshop, hvor jeg sælger alle mine yndlings produkter - selectedbycarla.dk

 

Se hele programmet Rundt om Carla her

 

Se også: Blå Bog Inez Gavilanes: Min kæreste - og Kira Eggers - er mit største idol

 

Hvad vil du gerne nå i år?

Jeg er netop begyndt at gå hos coach (det kan du læse mere om her: http://carlachloe.dk/coaching-viste-mig-min-egen-roede-vej/ ) og det er som om, at jeg langt om længe er ved at finde tilbage til min “normale” sult og rytme i træning og hverdag. Mine negle når lige nøjatigt at få fat på følelsen af balance, og jeg øver mig hver dag i at være så sød mod mig selv, som muligt. Jeg vil forsøge at bringe hygge og glæde ind i alt hvad jeg foretager mig - og det hjælper mig med at være lykkelig hver eneste dag.

Jeg håber at mit arbejde på DR bliver en succes, og at jeg i sidste del af min praktik får mulighed for at lære at lave radio - elsker det medie.

Jeg håber at alt flasker sig, og vi får lov til at producere 10 afsnit af Rundt om Carla denne sommer, når jeg har sommerferie fra DR.

Når jeg efter sommerferien kommer tilbage på skolebænken, håber jeg at jeg får lavet et godt bachelor projekt, uden at jeg behøver at arbejde for meget ved siden af.

Og så håber jeg at min webshop (selectedbycarla.dk) bliver en succes, fordi jeg selv synes der mangler en videobaseret shop, med personlige anbefalinger.

Carla

 

Hvad drømmer du om på længere sigt?

Et liv fyldt med kærlighed - på alle niveauer! Jeg vil omgive mig med gode folk, som vil mig alt det bedste, og som jeg elsker. Jeg vil beskæftige mig med kreative og innovative projekter, som jeg er begejstret over at arbejde med. Lære nye teknikker og uddanne mig resten af livet, så jeg altid er med på beatet, og ikke går i stå.

Se også Blå Bog: Sisse Marie: Jeg drømmer om at komme på billboard 100 og blive gæst på Ellen Degeneres 

 

DINE FORBILLEDER

Hvem er du størst fan af?

Jeg har aldrig rigtig været fan af nogen. Men min mor er mit forbillede. Hende tænker jeg altid på, når jeg skal tage en stor beslutning.

 

Hvem drømmer du om at møde?

Lige nu er jeg ret begejstret for sjove og dygtige youtubers. Fx Scotty Sire - den mand er for vild.

 

Hvem er den sejeste kendte, som du allerede har mødt?

Haha - den sejeste kendte.. Hmm.. Det må være Anna og Stephen fra True Blood, som jeg arbejde med i LA. Jeg var i praktik hos et reklamebureau, hvor jeg lavede en videostrategi til deres instagram, og de var så friske og med på den værste.

 

Hvilken kendt minder du mest om?

Hmm.. Måske Lena Dunham, som spiller hovedrollen i Girls? Hun er ret sej, selvom hun ikke har styr på en skid. Sådan er jeg også lidt. Jeg er bare ikke så vild med tattoos..

Se også: Se girls-stjernen Lena Dunhams nye LA-mansion

 

AT VÆRE KENDT

Hvad er det sjoveste ved at være et kendt ansigt?

Free shit og goodwill hos folk som man ikke kender. Det er som regel en fordel, hvis folk læser min blog, og i forvejen har et nuanceret billede af mig, når jeg møder dem. Det er rart at folk ikke kun ser den brøkdel af hvad jeg indeholder, som dannes ved at førstehåndsindtryk, men fra start ved hvem min mor er, og ved at jeg også døjer med vægten og mine tanker om mig selv.

 

Hvad er bagsiden ved at være et kendt ansigt?

Jeg startede med at lave film da jeg var 16 år, og da jeg så mig selv på det store lærred, noterede jeg, at min røv er ret stor. Siden da, har jeg lavet mange lunches, været på mange slankekure, og mest gået i kjole. Bagsiden ved at være en der bliver set på, er den selvbevidsthed der følger med, som det kun en sjælden gang imellem lykkes mig at slippe. Men det er dér jeg er mest lykkelig, altså når jeg glemmer mig selv, så jeg arbejder målrettet med at give mere slip på tankerne, og bare være mig.

 

Hvad er den sjoveste oplevelse, som du har fået fordi du er kendt?

Jeg var blevet hyret til et bryllup, hvor jeg skulle overrække brudens gave til gommen. Hun fortalte mig, at hendes kommende mand, så mere Far til Fire end deres børn, og at han var totalt pjattet med undertegnede. Jeg mødte op, fik et glas vin med min medbragte veninde, og kom på scenen med gavekort og hverken før eller siden har jeg set en mand så begejstret. Derefter blev jeg klappet på scenen for at synge “Himmelhunden” uden at kende hverken tekst eller melodi. Senere kørte vi med tjenerne til Morten Breum koncert og dansede oppe på scenen. Komponenterne over ting jeg synes var vilde den dag, er lang.

Se også Blå Bog: Rkke Gøransson: Min vildeste oplevelse var maskeradebal i Playboy-mansion 

 

Se også Carlas udspring i programmet Stjerner på vippen

Se også

Nyeste historier
 Ad