Camilla fra sæson 3 - mor og tilrettelægger

Skønheden Camilla var med i Paradise sæson 3, men selvom det er længe siden, husker vi (nok især fyrene) hendes kønne smilende ansigt

Hvad har du brugt tiden på siden du har deltaget i Paradise Hotel?

Mit primære fokus har været på at færdiggøre min uddannelse i medievidenskab. Først på RUC hvor jeg tog en bachelor i kommunikation og virksomhedsstudier og efterfølgende på KU, hvor jeg tog en kandidat i medievidenskab med henblik på at komme ind i tv-branchen på anden vis end foran kameraet – og det lykkedes. Jeg fik nok inspiration fra min deltagelse i Paradise til at søge videre i tv-branchen. Jeg startede som produktionsassistent på nogle reklamefilm – et job jeg fik efter faktisk at have medvirket i en reklame foran kameraet – og det tog fart med et castingjob og ret hurtigt fik jeg mit første tilrettelæggerjob, og i dag sidder jeg som redaktionschef på et produktionsselskab. Lige i øjeblikket er jeg dog på barsel med min lille søn.

 

Bliver du stadig genkendt på gaden?

8 år efter bliver jeg sjældent genkendt. Men hvis jeg gør, råber folk på gaden som regel bare ”Paradise”, hvorefter jeg bare smiler, nikker og går videre. For ja det er rigtigt – jeg har været deltager i Paradise, den del vil jeg aldrig løbe fra.

 

Hvordan har du det med din tidligere deltagelse den dag i dag? (noget du fortryder?)

Nej egentlig ikke.

 

Se i videon her hvordan Camilla fortrød sex med Kenneth i Paradise Hotel:

 

Har du mødt nogen udfordringer i forbindelse med din deltagelse – jobmæssigt/parforhold?

Nej heldigvis ikke. Både kæreste og arbejdspladser har haft forståelse for min deltagelse i Paradise.

 

Taler du stadig med nogle af de andre deltagere?

Rikke og Christine (fra sæson 3) er jeg meget gode veninder med i dag. Rikke kender jeg fra barnsben, hendes far og min far har altid været venner, og forrige sommer boede vi sågar sammen i min lejlighed. Christine kender jeg fra PH, og hende ser og taler jeg med ret tit. Begge er nogle af mine allernærmeste veninder, og vi har gået meget ud sammen, men efter jeg har født bliver det mere til cafeture og babyhygge - og så en bytur i ny og næ.

 

Hvad er dine planer for fremtiden?

For 5 måneder siden fødte jeg min søn, og sammen med ham og min kæreste, som jeg har været sammen med de sidste halvandet år, vil jeg nyde sommeren her i Danmark. Derefter skal jeg tilbage på mit arbejde, og så tror jeg ikke på, man kan planlægge fremtiden – der sker, hvad der sker og det glæder jeg mig til. Prøver på ikke at leve et alt for forudsigeligt liv.

 

Se Camilla vinde finalen i Paradise Hotel efter at have snydt Kenneth:

 

Har du set?

Se de fem mest nervepirrende finaler i Paradise Hotels historie her!

De vildeste exitter i Paradise Hotel

 

TEMA: Hvad laver de tidligere Paradisoer i dag?

Malene fra sæson 9: Jeg er altid lidt nervøs for, hvad folk tænker om mig

 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad