Breakup: Fie Laursen er færdig med sin pige-flirt

Det er åbenbart ikke alle der kan klare rampelyset
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

Videoen øverst: Se hvordan det gik for sig, dengang Fie Laursen var til snigpremiere på Paradise Hotel sæson 11, hvor hun selv var deltager 

Fie Laursen mødte i går op til snigpremieren på Paradise Hotel sæson 13 i Imperial for at støtte sin bror Boris, der er med i den nye sæson. Dette var Fies første fremmøde til et realityevent, siden hun sprang ud som biseksuel til Reality Awards 2017.

Til Reality Awards nævnte Fie, at hun så en pige, som hun var rigtig glad for, men Ekstrabladet talte med hende til eventet i går, hvor hun kunne afsløre, at hun ikke længere ser sin pige-flirt. 

"Altså jeg havde regnet med, det ville gå godt, men hende jeg havde noget med, hun var ikke så glad for at folk lige pludselig begyndte .. fordi folk kunne godt regne ud hvem det var omkring mig. Så vi er ikke sammen mere" siger Fie til Ekstrabladet.

Fie forsætter med at forklare, at den pige hun så, slet ikke er inde i realityverden og derfor reagerede hun på en anden måde, end den Fie måske havde håbet på.

"Men jeg er glad for, at det skete, for nu har jeg fået mange piger der skriver til mig også. Så det er hyggeligt" tilføjer Fie med et smil.  

Bloggeren forsikrer Ekstrabladet om, at hun på trods af bruddet med pige-flirten, stadig er 100% biseksuel. 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad