Brad Pitt fik kun halvanden time med sine børn!

Og det var vist et meget følelsesladet møde!

Hør hvordan Jennifer Aniston reagerede på Brangelinas brud i videoen øverst

Det kom som et chok for hele verden, da Angelina Jolie offentliggjorde i september, at hun ville skilles fra ægtemanden Brad Pitt. Først tre uger efter bruddet har Brad Pitt endelig fået lov til at se sine børn igen. Det fortæller Hollywoodlife.

Brad Pitt fik halvanden time med sine børn i et lokale, hvor de blev overvåget af myndigheder. Ifølge en kilde var mødet meget følelsladet, og 52-årige Brad kunne slet ikke holde tårerne tilbage. I den korte tid Brad havde med børnene, tegnede og legede de og snakkede med hinanden. Kilden fortæller, at Brad fortalte børnene, at de det ikke var deres skyld, at møde var overvåget, og at ingen var i problemer. 

Børnene savner deres far
Ifølge Hollywoodlifes kilde var møde ret så nervepirrerende for Brad og børnene. Døtrene Vivienne, 8, og Zahara, 11, græd begge to, og de spurgte op til flere gange, hvornår de skulle hjem til Brads hus i LA-området Los Feliz. Ifølge kilden svarede den dedikerede far: "Meget snart."

Angelina Jolie søgte omgående forældremyndigheden over parrets seks børn, da hun brød med Brad, men Brad er ikke villig til at give op på sine børn. Derfor søger han nu om fælles forældremyndighed af parrets børn.

Se de søde billeder af Brad, Angelina og børnene mens alt var fryd og gammen: 
Scanpix DenmarkScanpix DenmarkScanpix DenmarkScanpix DenmarkScanpix Denmark

Fotos: Scanpix Denmark

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad