Bieber nikker restaurantgæst en skalle

Igen er Justin Bieber involveret i en voldssag
Skrevet af Marie-Louise Uldall Petersen

.. Psst! Se hvordan Justin Bieber får verbale tæsk af sin ekskæreste og hendes nye flirt i videoen ovenfor

Tidligt lørdag morgen skulle Justin Bieber angiveligt have været involveret i en voldelig episode på en restaurant i West Hollywood. 

I følge TMZ har flere vidner set den kendte popstjerne være oppe at slås med to af restaurantens bartendere og nikke en gæst en skalle. 

Vidnerne beskriver hændelsen til TMZ som Justin, der for sjov sloges en ven på restauranten, hvilket en medarbejder filmede. Dette faldt ikke i god jord hos "Sorry"-sangeren, der bad medarbejderen om at stoppe med at filme og slette optagelsen. Medarbejderen nægtede, og det fik glasset til at flyde over hos Bieber og dermed startede en slåskamp mellem Justin, to bartendere og en gæst. 

Politiet blev også blandet i sagen, men da de ankom til restauranten, var Bieber og de to bartendere forsvundet. Dog kunne nogle øjenvidner forklare hændelsen til politiet og gæsten der påstod, at Bieber nikkede ham en skalle, var også til stede. Gæsten havde dog ikke nogen synlige skader og valgte derfor ikke at anmelde den canadiske sanger. 

Politiet efterforsker dog stadig i sagen og verdensstjernen er derfor hverken blevet dømt for det ene eller det andet. Det er dog ikke første gang Justin Bieber er blandet ind i en voldelig situation. Noget siger os, at "Baby"-sangeren Bieber, har et noget hidsigt temperament. 

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad