Amalie efter sit kejsersnit: Sådan ser min mave ud nu

Amalie er tilbage i form, og hun fortryder ikke beslutningen om at få lavet kejsnersnit

Da den danske realitystjerne Amalie Szigethy blev mor d. 21. juli 2016, var det ved planlagt kejsersnit. 

Hør hvorfor Amalie valgte planlagt kejsersnit i interviewet øverst i artiklen. 

Siden er der gået næsten et halvt år, og Amalie er ved at være tilbage i den form hun var i, før hun blev gravid. Amalie vejede ellers hele 103 kilo i slutningen af sin graviditet!

Nu har Amalie lavet to nye blogindlæg på sin blog Amalieszigethy.com, hvor hun ser tilbage på beslutningen om at få lavet kejsersnit, og hvor hun afslører, hvad der er hemmeligheden bag det vægttab, hun efterfølgende har opnået. 

Kejsersnittet 

I det ene af de to blogindlæg fortæller Amalie i deltaljer om forløbet, hvor datteren Josephine kom til verden ved kejsersnit. 

Hun fortæller, at hun fandt det vildt ubehageligt, at hun skulle bedøves, så hun var lammet fra brystet og ned. Derudover beskriver hun det dog som have værende en rigtig god oplevelse, og hun planlægger at gøre det igen. 

"Jeg vil ikke lyve og sige jeg ingen smerter havde, for jo, det havde jeg og av for den, det gjorde ondt! Jeg havde ingen komplikationer efter indgrebet og mit ar helede rigtig fint. Men tøser, jer som går og overvejer kejsersnit, frygt det ikke, smerterne er intet sammenlignet med fødselssmerter 😉 HAR JEG FÅET MIG FORTALT! Og jeg gør det gerne igen når jeg skal have mit næste barn!", skriver hun på bloggen. 

Amalie er altså også rigtig tilfreds med det ar, hun har fået. Hun viser det frem på et billede, hvor man kan se, hvordan hendes mave ser ud i dag. 

Du kan se billedet af hvordan hendes ar ser ud nu på Amalieszigethy.com. 

Hemmeligheden bag Amalies vægttab 

På billedet er det tydeligt at se, at Amalies ar ikke bare er helet fint, men at hun samtidig har fået en vildt flot flad mave igen. Men hvordan har hun gjort? Hvordan har hun tabt sig så meget så hurtigt efter graviditeten?! 

I et blogindlæg indrømmer Amalie, at hun har haft en lille smule hjælp. Hun har nemlig haft en kostvejleder inde over sit forløb. 

Derudover er svaret dog simpelt: 

"HEMMELIGHEDEN BAG MIT VÆGTAB at spise sundt, komme ud at bevæge min krop, veje min mad så jeg hele tiden ved hvor mange kalorier jeg indtager. Jeg spiser kylling, grønsager, æg, æggevider, protein, havregrød, æbler, bananer, mandler, gode safter og JA, jeg presser gerne chokolade imellem hist og der, fordi det kan jeg simpelhent ikke leve uden, OG JA, jeg spiser også nudler med fløde eller kokosmælk (( for det elsker jeg )), og ris når jeg har lyst, eller en lækker bolle fra bageren, fordi man skal huske man også lever, så alt på måde! ( og husk, man taber sig hurtigst når man får meget mad )) så dem som tror man taber sig ved ikke at spise er helt forkert på den!", skriver Amalie på bloggen. 

Alle er forskellige, men dette har altså virket for Amalie. 

Sådan her så Amalie ud kun 2 uger efter fødslen

Se en masse før- og efterbilleder af Amalies mave lige her på Amalies blog

Se også

Nyeste historier
 Ad