Amalie afslører: Derfor har jeg gjort min Instagram-profil privat

Realitystjernen Amalie Szigethy har en rigtig god grund
Skrevet af Noni Bech Ørsted

Vi er vant til at kunne lure lidt på stjernernes private fotos på Insta, men i Amalies tilfælde er det altså ikke alle og enhver, der kan følge med! 

Amalie Szigethy har nemlig valgt at lukke sin profil, sådan så man kun kan se hendes Instagram-opslag, hvis hun godkender en som følger, og det er der en helt særlig grund til. Det afslører hun i et nyt blogindlæg på Amalieszigethy.com.  

Amalie forklarer, at det hænger sammen med alt den hate, hun har oplevet på de sociale medier. 

- Jeg var træt af folk som frit kunne kommentere mine billeder kun for at nedgøre dem, eller komme med tavelige kommentarer, eller lige komme med en sjov bemærkning- ELLER dem som bare bladre mine billeder igennem for at følge med i mit liv selvom man ikke er oprigtig interesseret i den person jeg er., skriver hun på bloggen. 

Amalie kan godt lide, at hun nu selv kan styre, hvem hun lukker ind i sit liv på Insta. Det viser sig desuden, at hun er meget selektiv - det er ikke alle og enhver, der får lov til at følge hende. 

Amalie siger ikke ja til "anonyme" og mistænkelige profiler, og så er hun hurtig til at blokere følgere, hvis de begynder at komme med onde kommentarer. 

Amalie forstår ikke, hvorfor folk skriver den slags ting, og hun har et vigtigt budskab til haters og Insta-trolls: 

- Nu skriver jeg det EN GANG FOR ALLE SÅ ALLE FORSTÅR MIT BUDSKAB: HVIS IKKE DU HAR NOGET ORDENTLIG AT BIDRAGE MED PÅ MINE SOCIALE MEDIER, SÅ HOLD DIG LANGT VÆK OG LAV EN BLOG OR SOMETHING OG SKRIV DINE FRUSTATIONER NED OMKRING MIN PERSON HVIS DU ALLIGEVEL HAR NÆSEN SÅ LANGT FREMME I MIT LIV, skriver hun. 

Ouch, sikke en opsang! Men en forståelig en af slagsen. 

Hvis du vil være en blandt de pt. 130 tusinde følgere (yes, hun er en populær dame!), der har fået lov til at følge Amalie, så kan give det et forsøg HER 

 

 

Se også

Nyeste historier
 Ad