10 kendte, der tjekkede ind på Paradise Hotel

Paradise Hotel har født en masse reality-stjerner, men der har også været en hel del kendte forbi det luksuriøse hotel - se dem her!

Nogen melder sig til Paradise Hotel for at blive kendt, mens andre tager til Paradise Hotel, selvom de er kendte i forvejen. Vi har lavet en liste over 10 kendte, som tjekkede ind på Paradise Hotel. 

PARIS HILTON - SÆSON 9

Stjernen over dem alle - og vel egentlig også den største stjerne på Paradise Hotel nogensinde - skulle være med til at KICKSTARTE den 9. sæson af Paradise Hotel, hvilket især drengene på hotellet var meget begejstrede for! Alle drengene skulle på en lille date med Paris, hvor de præsenterede sig selv. Se klippet oven for hvor Stolle slipper af sted med at MOONE selveste Paris Hilton lige op i hovedet. Modigt!

NIKITA KLÆSTRUP - SÆSON 12

Nikita Klæstrup blev årets mest googlede kvinde, og i aften tjekker hun ind på Paradise Hotel. Se klippet her 

KAY - SÆSON 9

Vores helt egen Kay fra For lækker til love har også været et smut forbi hotellet i Mexico. Her brillierede han allerede fra starten af, da han fortalte, at han havde været sammen med 70-100 piger. De andre på hotellet fandt Kay lidt sjov og spøjs, men alligevel formåede han at score. I klippet herunder lover han Shila, at hvis hun vælger ham, får hun "det bedste sex ever". Og det ved vi jo, at Shila har svært ved at modstå. Se også artiklen her: 

 
MASCHA VANG - SÆSON 1

We know, Mascha Vang var jo ikke kendt, da hun tjekkede ind på Paradise Hotel i allerførste sæson. Men vi synes alligevel, at hun fortjener en plads på listen, da hun på grund af sin medvirken i Paradise Hotel har fået etableret sit navn og har skabt sig en karriere. Og så er vi jo vilde med hende! Se hendes præsentation her tilbage i 2005, hvor nye bryster og cowboyhat var det helt store hit.  

PATRICK NIELSEN - SÆSON 9

Patrick Nielsen kan andet et end at bokse, han kan nemlig også være en Paradiso. Patrick var meget likeable på hotellet, og Kasper fra samme sæson synes endda, at det var større, at Patrick Nielsen kom ind på hotellet end Paris Hilton. Han var vist lidt starstruck. Se i klippet herunder hvor Patrick folder sig ud i sin fede præsentationsvideo. 

STINE KRONBORG - SÆSON 9

Stine, Stine, Stine. Kan man andet end at elske Stine Kronborgs personlighed? Stines helt store entré på hotellet var via en poledance foran alle de andre gæster - way to go girl. Stine var kendt på hotellet som bramfri, frisk og glad, og hun satte virkelig gang i hotellet. Se i klippet herunder hvor Martin "ham den gamle" og Stine nøgenbader og nøgenkysser lidt i poolen. 

 

KLAUS RISKÆR - SÆSON 9

Klaus Riskær tjekkede OGSÅ ind i den stjernespækkende sæson 9 af Paradise Hotel. Men hvem er det nu liiiiiige, han er? Pigerne var ikke helt klar over det, og spurgte først, om det var ham Klaus Pagh? Se hans ankomst til hotellet lige her. 

 Se også: Gense Pernilles vildeste sprogblomster

 

SUSAN K - SÆSON 4 + REUNION

Endnu en Paradise-kendis som vi IKKE må gå forbi. Susan K blev kendt som blondinen med de store bryster, og så var hun ikke ikke bleg for at vise dem frem. Da Susan K dukkede op i Paradise Hotel Reunion vidste alle fyrene, hvem hun var, og især Türker var helt oppe at køre over det. Se klippet her hvor Susan lufterne brysterne til drengenes store fornøjelse. 

 

MARK "FLOTTE FYR" - SÆSON 8

Flotte fyr blev for alvor kendt efter at have været med i Sommer i Sunny Beach, hvor han var bartender. I sæson 8 af Paradise Hotel var han klar på at tage festen med til Mexico også! Det var dog ikke alle, der synes, at han levede heeelt op til sit eget navn. Se hvordan det gik, da Flotte fyr tjekkede ind på hotellet i Mexico herunder.

Se også: 10 MEGA akavede øjeblikke på Paradise Hotel

 

FIE LAURSEN - SÆSON 11

I sæson 11 af Paradise Hotel var den helt store kendis-entré, bloggeren Fie Laursen. Fie formåede at sætte lidt gang i hotellet, som var en smule præget af lidt "kedelige" piger. Derfor var hun heller ikke bleg for hverken gruppesnav i poolen eller body-tequila på baren - og det kunne drengene godt lide. Se klippet herunder hvor Fie folder sig ud sammen med drengene. 

 

 

LINSE KESSLER - SÆSON 8

Sidst men ikke mindst (!) har vi Linse. Linse deltog i starten af sæson 8, hvor tre af pigerne havde deres mødre med. Så både Geggo og Linse tjekkede ind i denne sæson. Den friske Türker fik lov at komme i spa-bad med alle tre mødre, og hvis han skulle vælge en af mødrene var det Linse. Se klippet her hvor Linse havde lidt ondt af Türker, da han jo næsten ikke kunne være i spaen for tre damer og hendes egne "kæmpe patter". 

 

HAR DU SET?

De største scorekarle i Paradise Hotel

Skal du i byen i aften? Vi giver dig de bedste Paradise-dancemoves

 

Se også

Nyeste historier
 Ad