10 akavede øjeblikke på Paradise Hotel

Husker du disse akavede øjeblikke? Nogle gange ender Paradise-deltagerne i mindre heldige situationer. Men det gør det bare sjovere at se på for os andre. Her er en række af de mest akavede øjeblikke i Paradise-historien

Kasper var ikke stolt, da han endelig scorede på Paradise Hotel. Han fik Anna Katrine med under lagnet, men det gik desværre MEGET hurtigt for Kasper, som også fik travlt med at komme tilbage til sit eget værelse bagefter. 

 

Men det er ikke første gang, at vi har krummet tæer over et akavet øjeblik på Paradise Hotel. Vi har samlet de 10 mest AKAVEDE øjeblikke lige her. 

 

Da en stangstiv Henrik afbryder Paradise-kæresterne Christian og Malene på det værst tænkelige tidspunkt i sæson 10

Malene og Christian hygger sig gevaldigt efter lyset er blevet slukket, og så skulle man måske tro, de fik lov at være lidt i fred, men nej nej - Henrik har lige noget han skal drøfte med de to, og så er han egentlig helt lige glad med, hvad de ellers lige har gang i.Da Christian og Lauras cirkusshow falder helt til jorden i sæson 10
Christian og Laura giver den gas med et frækt cirkusshow, men det er som om, de andre ikke helt fanger deres humor.

 

Da det går op for Gleager, at han har været sammen med samtlige pigerne på hotellet
Da storcharmøren Gleager fra sæson 5 checker ind går det hurtigt op for ham, at han har en helt speciel relation til alle de piger der er på hotellet.

 

Da Amalie kalder Stina for en russisk roulette i Paradise Hotel sæson 6
Husker du da Amalie kaldte Stina for en Russisk roulette? Det er blevet Paradise-historie, og nu kan du gense hele sekvensen fra Pandoras Æske her. God fornøjelse!

 

Da en megastiv Christian pisser i en plante
Christian aka Mr. Scandalouse vil virkelig gerne vide hvad pigerne snakker hemmeligt om inde på værelset - men han skal også virkeligt pisse.

 

Da Malte kommer på under et minut i sæson 10
Malte og Laura er lige blevet officielle Paradise-kærester. Men desværre er det hurtigt overstået for Malte, da de to paradisoer vil være romantiske sammen om aftenen på værelset...

 

Da Michael skal åbne en flaske champagne og får proppen i øjet
Det er ikke let at åbne champagneflasker - selv for Michael, der er nykåret Mr. Paradise og på date med hotellets nye pige, Kimie.

 

Da Ida Amalie giver den som fræk tigermis
Af uforklarelige årsage kravler Ida Amalie ned på gulvet og leger en fræk tigermis...

 

Da Sascha ikke ved, hvad hovedstaden i Danmark er
Deltagerne quizzer hinanden i hovedstæder, men Sascha brilliere ved ikke at kende nogen hovedstæder overhovedet

 


Da Sheila-Maria ofrer sig forgæves for Nick

Sheila-Maria vælger at tage med Nick til Danmark, da han bliver sendt hjem til parceremonien. Bagefter får Nick tilbuddet om selv at blive og Nick vælger at lade hende rejse alene...

I denne artikel:

Se også

Nyeste historier
 Ad